Logo renewed Life Coaching bij burnout en depressie WHITE
Logo renewed Life Coaching bij burnout en depressie

Waarom zou je jezelf laten coachen?

Auteur: Esther Ruijgrok 
Datum: 02/12/2021

Wat biedt coaching jou? Is het iets voor jou?
In deze blog laat ik je 5 voordelen van ‘Personal Life coaching’ zien.

Je leert het beste uit jezelf halen en toe te passen in jouw dagelijks leven

Wat is jouw kracht? Wat zijn jouw talenten, en hoe zet je die in?
Vaak zien we alleen onze zwaktes en vergeten we onze krachten en talenten te gebruiken omdat we afgeleid raken door deze zwakheden.
Hierdoor is de kans groot dat je passief door het leven gaat. Je negeert je diepe verlangens en verstopt je kracht.
Wat is jouw kracht? Waar zou jij in willen groeien? Welke droom heb jij waar je maar niet aan toekomt? Samen met een coach kijk je naar de belemmeringen maar ga je vooral samen op zoek naar jouw (verborgen) krachten en talenten zodat je doelgericht en en met plezier jouw leven invulling kunt geven.

Je bereikt sneller je doelen

Door samen met een coach gericht te gaan kijken naar je doelen, deze helder te krijgen en hierin een plan van aanpak leert te maken, geeft jou precies dié tools die jij zo nodig had. Zo kan je actief met je doelen aan de slag gaan. Die ‘stok achter de deur’ die je zo nodig had, of ‘dat ene zetje’ wat je mist is opgelost. Samen met een coach voel jij je gesteund en empowered om je doelen te bereiken. Geen angst of twijfel zal meer in de weg staan als jij er werkelijk klaar voor bent om actie te ondernemen.

Het geeft je steun en motivatie

Een coach is er voor jou. Jij mag aangeven wat je nodig hebt in een coach. Op deze manier zal je je veilig voelen om te delen wat je zo graag wilt. Soms is het lastig om het allemaal alleen te moeten doen. De coach’s luisterende oor en de motivatie geeft jou precies wat je nodig hebt.

Je komt erachter wat je tegenhoudt om vooruit te komen

Soms lijk je vast te lopen in het leven. Kom je niet vooruit of zit je vast in een vicieuze cirkel. Van binnen schreeuw je, je lichaam begint te sputteren maar je weet niet hoe je eruit moet komen. Een coach helpt jou ontdekken wat er aan de hand is. En helpt jou hierna stapje voor stapje verder om al je obstakels en belemmeringen te overwinnen.

Het is 100% vertrouwelijk

Soms wil je gewoon even niet met een bekende praten over jouw uitdagingen en wil je gewoon even zonder veroordeeld te worden je emoties kunnen delen. Bij een coach is het veilig om je hart en je gedachtens te delen. Een coach heeft geen oordeel en wil jou steunen waar jij dit nodig hebt. Niemand anders krijgt dit te horen. Dit kan je rust geven - het is veilig en je hoeft niet bang te zijn om iets verkeerds te zeggen.

Je mag ons altijd vrijblijvend contacten!

Kantoor Renewed Life Coaching
Strandwal 75, 2241 MJ Wassenaar
Praktijk Renewed Life Coaching
Boerhaavestraat 54, 2215 EW Voorhout
Telefoonnummer
06 – 47 84 86 56
Volg mij op:
Logo renewed Life Coaching bij burnout en depressie
Copyright© Renewed Life Coaching | Website door Click Active Internet en Media
crossmenu