Logo renewed Life Coaching bij burnout en depressie WHITE
Logo renewed Life Coaching bij burnout en depressie

Ons aanbod

Tarieven en overzicht opties

Een overzicht van alle tarieven inclusief bijbehorende mogelijkheden.
Particulier

Coaching & counseling
Online/op locatie: €67,- euro per uur

Team Coaching + Trainingen op locatie
€250,- euro per uur

Trainingen online
p.p: €25,-

Zakelijk

Coaching & counseling
Online/op locatie: €105,- euro per uur ex.btw

Team Coaching + Trainingen op locatie
€310,- euro per uur ex. btw

Trainingen online
p.p: €50,- ex. btw

Annulering
Tot 48 uur voor de afspraak kun je een afspraak kosteloos afzeggen of verschuiven.
​Daarna worden de volledige kosten van de afspraak in rekening gebracht.

Vergoedingen?

Vergoeding

Op grond van onze lidmaatschap van de Algemene Beroepsvereniging voor Coaching & Counseling (LVSC) en onze registratie in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) wordt counseling/psychosociale therapie door een aantal zorgverzekeraars uit het aanvullend pakket gedeeltelijk vergoed.

Klik hier voor een actueel overzicht . Kijk je polis erop na: counseling valt onder Psychosociale hulpverlening of Alternatieve therapie.

tarieven life coach grow coach

Bedrijfsbudget

Veel grotere bedrijven hebben geld opzij gezet om te zorgen dat hun werknemers goed en gezond functioneren, want dat komt uiteraard de productiviteit ten goede. Coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief voor bedrijven. Vraag je HR-manager of leidinggevende dus naar de mogelijkheden. Heb je last van overspannenheid of een (dreigende) burn-out, dan is de bedrijfsarts ook een goede ingang.

Pak eventueel je CAO erbij om te kijken of daar een ontwikkel- of opleidingsbudget in staat. Wanneer je langer dan zes weken ziek bent, kan coaching ook onderdeel uitmaken van het Plan van Aanpak (PvA) voor je re-integratie. Ook een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) kan reden zijn om budget vrij te maken. Veel overheidsorganisaties hebben daarnaast een individueel keuzebudget. Je bent vrij om dit te besteden op welke manier je maar wilt.

Belastingaftrek particulier

Kosten voor coaching en (loopbaan) begeleiding zijn boven een bedrag van € 250,- volledig aftrekbaar van de belasting als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Het coachtraject moet dan wel gericht zijn op je huidige of toekomstige beroep en er moet sprake zijn van een leertraject. Daarnaast mag je geen studiefinanciering ontvangen.
tarieven christen lifecoach burnout

Arbeidsongeschikt (verzekering)

Mocht je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben en ons coachtraject gebruiken om weer aan de slag te gaan is de kans zeer groot dat je volledige coachtraject vergoed wordt. Om aanspraak te maken op vergoeding kan je het beste vooraf contact opnemen met je verzekeraar.

Belastingaftrek voor ondernemers

Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Wilt u graag advies over hoe u dit het beste kunt doen? Neem contact op met uw accountant, boekhouder of belastingadviseur. De Belastingdienst eist wel dat de coaching aantoonbaar leidt tot verdieping van je kennis.

Je mag ons altijd vrijblijvend contacten!

Kantoor Renewed Life Coaching
Strandwal 75, 2241 MJ Wassenaar
Praktijk Renewed Life Coaching
Boerhaavestraat 54, 2215 EW Voorhout
Telefoonnummer
06 – 47 84 86 56
Volg mij op:
Logo renewed Life Coaching bij burnout en depressie
Copyright© Renewed Life Coaching | Website door Click Active Internet en Media
crossmenu